Individuele kookworkshops

Wilt u zelf individueel of als klein groepje eens het Kookavontuur beleven met een bepaald thema? Dan zijn er voor u de kookworkshops waarvoor individueel kan worden ingeschreven. Samen een avond aan de slag in de keuken in een gezellige sfeer waarna u aan tafel kunt genieten van de bereide gerechten. In de kalender hieronder kunt u zien welke kookworkshops er op dit moment staan gepland. Aanmelden kan telefonisch onder nummer 06-45049770 of door een mail te sturen naar info@hetkookavontuur.nl

Als u in de toekomst op de hoogte wilt worden gehouden van ons aanbod kunt u zich via de mail aanmelden voor onze nieuwsbrief.


Workshop 14 april


Kookgroep 16 mei


Workshop 26 juni

De kookworkshops zijn geschikt voor iedereen die koken leuk vindt en van lekker eten houdt. Het menu wordt altijd afgestemd op het seizoen en de wensen van de groep.

Geef je voorkeuren aan en laat je verrassen! 

€ 59,50 p.p.incl. drankjes

1x per 2 maanden samen koken en eten. Dat is het concept van de kookgroepen maar je mag ook eenmalig aanschuiven. Altijd leerzaam, ongedwongen en smaakvol. Uiteraard spelen we in op de leerwensen vanuit de groep.

€ 59,50 p.p. incl. drankjes

De kookworkshops zijn geschikt voor iedereen die koken leuk vindt en van lekker eten houdt. Het menu wordt altijd afgestemd op het seizoen en de wensen van de groep.

Geef je voorkeuren aan en laat je verrassen! 

€ 59,50 p.p.incl. drankjesHoe ziet een kookworkshop er uit?

Bij aankomst ervaart u direct de landelijke sfeer van Het Kookavontuur. Vanaf de parkeerplaats heeft u al een prachtig zicht op de Loonse en Drunense duinen. Laat u zodra u de deur binnenstapt verrassen door de gastvrije en sfeervolle ambiance van onze kookstudio versterkt door het welkomstdrankje en -hapje dat voor u klaar staat. We starten de kookworkshop met een uitleg over het menu. Daarbij wordt ingegaan op speciale technieken, minder bekende ingrediënten en andere aandachtspunten in de bereiding. De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes die ieder een onderdeel van het menu bereiden. De schorten kunnen worden omgebonden, de handen gewassen! Als de voorbereidingen voor alle gerechten zijn getroffen worden de borden mooi opgemaakt en kan aan tafel worden genoten van de resultaten. Bij mooi weer kunnen we op het terras of in de tuin eten. Na afloop krijgt u de receptuur toegezonden.

De prijzen zijn inclusief welkomstdrankje en –hapje, tafelwater en koffie/thee na afloop.


Geïnteresseerd?


Neem dan vrijblijvend contact op met Jacqueline Verroen, 06-45049770.  Maar u kunt natuurlijk ook een berichtje sturen naar info@hetkookavontuur.nl