Groepen en bedrijven

Het Kookavontuur verzorgt een divers aanbod aan kookworkshops die uitstekend te combineren zijn met een vergadering, teambuildingsactiviteiten of een 'heisessie'. Dit maakt een kookworkshop van het Kookavontuur tot een geschikte activiteit voor elke groep: afdelingsuitje, familiedag, reünie, huwelijksjubileum, vrijgezellenfeest, kookgroep, bedrijfsuitje, teambuilding, vriendengroepen etc.

Onze kookworkshops zijn altijd afgestemd op het seizoen en zorgen door de smaakcombinaties, bereidingen en presentaties voor een verrassend avontuur waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Het menu is altijd maatwerk en afgestemd op uw wensen met betrekking tot onder andere thema, ingrediënten, technieken etc.

Als u zelf niet beschikt over een geschikte locatie kan altijd worden uitgeweken naar een externe locatie.

Enkele voorbeelden voor thema's  van onze kookworkshops:

Proef het seizoen .

Onvergetelijk etenBlack boxComfort foodMenu gebaseerd op de specifieke producten van het seizoen. Deze vormen de basis voor het menu dat we bereiden. € 54,95 p.p.

Een waar avontuur! Een menu gebaseerd op vergeten groenten en bijzondere kruiden uit het seizoen. € 54,95 p.p.

Wie durft? Zelf creatief aan de slag met de producten uit de black-box. Wie maakt het lekkerste gerecht?. € 54,95 p.p.

Slowfood, warme smaken, authentieke gerechten; het thema voor dit seizoen! € 54,95 p.p.

Lekker vega
Superfoods
Heel Holland bakt-Hightea workshop
Hippe Hollandse Hapjes


Ontdek hoe lekker en compleet een vegetarisch menu kan zijn. Gegarandeerd wordt vlees niet gemist in dit menu! € 54,95 p.p.

Smaakvol en verrassend menu gebaseerd op ingrediënten die tot 15x meer voedingswaarden hebben. De trend van 2016! € 54,95 p.p.

Hartig, zoet, brood? Het komt allemaal aan de orde tiijdens deze workshop. Min. 10 personen, 2,5 uur. 42,50 p.p.

De Hollandse variant van Tapas met allerlei kleine gerechtjes gebaseerd op oerhollandse producten met een eigentijdse en verrassende twist. € 54,95 p.p.

Uit eigen streekPuur ItaliaansTraditioneel Frans


Authentiek Thais


Niet alleen wat je ver haalt is lekker. Menu gebaseerd op de producten van lokale boeren en telers uit de streek.     € 54,95 p.p.

Pure, kleurrijke en eerlijke gerechten vol van smaak gebaseerd op traditionele Italiaanse recepturen. € 54,95 p.p.

De Franse keuken vormt de basis van de hedendaagse keuken. Een menu vol traditionele Franse gerechten. € 54,95 p.p.

Een menu vol geuren en kleuren. Geniet van de heerlijke smaken van Thailand in dit avontuurlijke menu. € 54,95 p.p.

Hoe ziet een kookworkshop er uit?

We starten de kookworkshop met een uitleg over het menu. Daarbij wordt ingegaan op speciale technieken, minder bekende ingrediënten en andere aandachtspunten in de bereiding. De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes die ieder een onderdeel van het menu bereiden. De schorten kunnen worden omgebonden, de handen gewassen! Als de voorbereidingen voor alle gerechten zijn getroffen worden de borden mooi opgemaakt en kan aan tafel worden genoten van de resultaten. Bij mooi weer kunnen we op het terras of in de tuin eten. Na afloop krijgt u de receptuur toegezonden.

De prijzen zijn inclusief welkomstdrankje en –hapje, tafelwater en koffie/thee na afloop.

Geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact op met Jacqueline Verroen, 06-45049770.  Maar u kunt natuurlijk ook een berichtje sturen naar info@hetkookavontuur.nl