Aan huis/op locatie

Kookworkshop aan huis of op locatie

Voor een gezellige intieme avond met een groep vrienden/vriendinnen, familie of collega's organiseert Het Kookavontuur kookworkshops aan huis of op locatie. Deze workshops zijn bedoeld voor kleine groepen vanaf  4 personen. Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van uw keuken.  Door de kleine groepsgrootte en de sfeer van uw eigen omgeving hebben de thuiskookworkshops een persoonlijk karakter. De workshop wordt voor u samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen. Deze workshops kunnen ook worden gegeven bij bedrijven waar een keuken aanwezig is.

De workshops zijn inclusief alle ingrediënten, specifieke keukenbenodigdheden, recepten en natuurlijk de deskundige begeleiding van een ervaren kok. Zelf hoeft u alleen te zorgen voor de standaard keukenuitrusting, serviesgoed, bestek en glaswerk om de tafel gezellig te dekken.

Kok aan huis

Lekker luxe dineren in uw eigen huis, samen met uw familie of vrienden. Geen gedoe met oppas regelen of een parkeerplaats zoeken. Dineren in het tempo dat u wenst en natafelen zonder op uw horloge te hoeven kijken. U bent immers al thuis.

Dit 'uit en toch thuis'-gevoel is ons streven. U en uw gasten worden de hele avond door mij in de watten gelegd. Het Kookavontuur verzorgt een heerlijk diner afgestemd op uw wensen.  Alles wordt op ambachtelijlke wijze vers voor u bereid met seizoensproducten, U dekt alleen de tafel en kunt de rest van de avond genieten met uw gasten. Na afloop wordt uw keuken schoon en opgeruimd achtergelaten. Om uw diner compleet te maken, kunt u ook nog kiezen voor een bijpassend wijnarrangement

Catering

Lunch, brunch, diner, buffet, high tea of een borrel: dankzij onze jarenlange ervaring met  catering  bent u verzekerd van enthousiaste reacties van uw gasten. Alle gerechten komen uit eigen keuken en bereiden wij op ambachtelijke wijze met (h)eerlijke verse producten uit het seizoen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij verzorgen, bezorgen en ontzorgen.


Neemt u voor meer informatie contact op met Jacqueline Verroen, 06-45049770. Maar u kunt natuurlijk ook een berichtje sturen naar info@hetkookavontuur.nl